Flevo Sailing heeft moderne, goed uitgeruste zeiljachten die beschikbaar zijn voor heerlijke zeilvakanties, zeillessen en bedrijfsevenementen op maat. Onze kwalitatief hoogwaardige jachten van de merken Dufour, Jeanneau en Winner liggen in de Flevo Marina Lelystad: Een mooie jachthaven direct aan het IJsselmeer, centraal gelegen in het land en voorzien met talrijke technische servicestations.

Vanuit de Flevo Marina kunt u niet alleen het IJsselmeer verkennen, maar kunt u ook richting het Markermeer, de Waddenzee en Noordzee voor een onvergetelijke zeilvakantie. Flevo Sailing biedt naast jachtcharter en nautische evenementen ook speciale kortdurende zeilcursussen aan – en zeezeilreizen, zodat u op een comfortabele manier uw horizon kunt verleggen. Wij hebben veel vakkennis in huis en echte passie voor het jachtzeilen. Dat is mede een reden waarom u bij ons zeiljachten kunt huren die naast hun bijzondere zeileigenschappen optioneel ook van speciale extra uitrusting kunnen worden voorzien: Laminaatzeilen, gennaker, spinnaker, noordzeepakket, hoogwaardige zeilpakken!
Wij dragen er persoonlijk zorg voor dat uw zeilvakantie, bedrijfsevenement of zeilcursus een fantastische ervaring wordt.

Jacques van Seventer en Mele Coronato