Update over de reviews: Sinds het voorjaar 2019 hebben wij een nieuw boekingssysteem ge├»mplementeerd. Dit nieuwe systeem heeft helaas geen review functie meer ge├»ntegreerd. Wij zijn daarom begonnen om beoordelingen o.a. via het Google te verzamelen. Hier zijn al een paar daarvan – mocht u / mocht jij ook een review willen plaatsen, alvast hartelijk dank!

How kwamen daarvoor de reviews / beoordelingen over Flevo Sailing tot stand?

Zodra iemand bij ons een schip had gehuurd en ook ermee onderweg was geweest, ontving hij of zij een paar dagen na afloop van de huurperiode via e-mail het verzoek om een beoordeling te geven. Veel van onze klanten hadden dit gedaan en daar zijn wij natuurlijk heel blij mee. Wij kunnen die beoordelingen nog steeds niet editeren.
U kunt zeker zijn dat wij ook nog steeds met kritiek iets doen. Waar mogelijk en nodig gaan wij na aanleiding hiervan de nodige wijzigingen doorvoeren.

Hartelijk dank aan iedereen die al een review af heeft gegeven! U helpt ons om ons werk en onze diensten te blijven verbeteren, inclusief marketing.

Direct hieronder kunt u dus iets oudere beoordelingen lezen over Flevo Sailing als Charterbasis. Tegelijk met het afgeven van een algemene beoordeling hebben onze gasten ook de optie om specifiek iets over het jacht te vermelden wat ze hebben gehuurd. Dit soort aanvullende beoordelingen vindt u hier:

Winner 900, Freya
Winner 10.10, Grutto

Dufour 310 GL, Thijs
Dufour 382 GL, Athena

Jeanneau 33i, Renske
Jeanneau So 349, PaCaSiCa
Jeanneau SO 379, Tess