Zeilevenementen

Ooit gedacht aan zeilen als bedrijfsuitje, of zelfs een teambuilding te water? U kunt bij Flevo Sailing terecht voor diverse evenementen, van kleine groepjes (5-6 personen) tot  events met 120 deelnemers. We kunnen voor uw groep een uitgelezen dag op het IJsselmeer organiseren, op heel bijzondere, comfortabele zeilschepen. Onze Flevo Marina, centraal in het land gelegen en zeer makkelijk te bereiken, is daarbij een ideale start- en aankomstbasis. Onze doorgaans moderne jachten zijn recent gebouwd en zeer goed onderhouden. Onze schippers zijn zorgvuldig opgeleid en geselecteerd. Zij hebben naast ruime ervaring als zeilers ook plezier in het omgang met mensen. Ook didactisch goed voorbereid, weten zij hoe ze iedereen aan boord actief en veilig bij het zeilen kunnen betrekken.

U kunt ervoor kiezen om het zeilen te combineren met een vergadering, een presentatie en / of een lunch / diner, high tea – het havenrestaurant Aan ‘ut Water, gelegen in onze thuishaven Flevo Marina, is een uitstekende locatie hiervoor!
Graag bespreken wij samen met u de mogelijkheden.

Schipper worden voor onze zeilevenementen? Wij zijn altijd op zoek naar goede schippers, met of zonder eigen jacht. Lees hier verder!