Aanraders!

Hieronder presenteren wij een aantal partners met die wij prima samenwerken. En ook bedrijven die wij inmiddels gewoon goed kennen, regelmatig ontmoeten en die wij van harte aan kunnen bevelen:

 

Hallberg-Rassy Yachtcharter Logo

Hallberg-Rassy jachtcharter in het hart van Denemarken!
Jim Søferie I/S is een gemoedelijke en zeer professionele jachtcharter, specifiek voor de bekende en populaire Hallberg-Rassy jachten. Gelegen in het Deense Kerteminde, centraal in Denemarken, heeft u bij dit sympathieke familiebedrijf de keuze uit een groter aantal prachtige en uiterst zeewaardige Hallberg-Rassy’s. Het is uw kans voor bijzonder stijlvolle en comfortabele zeilvakanties – in een van de mooiste zeilgebieden ter wereld: De Scandinavische wateren! Bekijk ook eens de korte film die enthousiaste klanten tijdens hun vakantie met een van de jachten hebben gemaakt, preciezer: Met een HR 37.

 

Logo Hagoort Sails
Hagoort Sails
Veel van onze jachten zeilen geweldig goed met zeilen van Hagoort Sails!

 

 

Logo ZeilnetOntspannen zeilvakanties in de Middellandse Zee: Zeilnet
Voor heerlijke vakanties in de Middellandse Zee kunt u terecht bij Zeilnet. Eigenaresse Helene Mörner, Zweedse van afkomst en al jaren wonende in Amsterdam, is zelf enthousiaste zeilster en heeft jarenlang zelf gezeild in de gebieden die zij op haar website voorstelt. Flottielje, bareboat charter en meezeilen zijn de specialiteiten die Mörner en haar team aanbieden, in zeer diverse landen in het Zuiden.